Giriş Kayıt
Yuriria Montero

Yuriria Montero


Yuriria Montero,

(2006) Pan'ın Labirenti (2006), (2011) İçinde Yaşadığım Deri (2011), (2001) Şeytanın Belkemiği (2001), (2009) Kırık Kucaklaşmalar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 7.1 24,151

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Çeşitli 5.6 20,179

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Çeşitli 7.6 122,533

Kırık Kucaklaşmalar
2009 Dram Çeşitli 7.2 35,529

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Çeşitli 8.2 568,252

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram Çeşitli 7.5 11,336

Kötü Eğitim
2004 Suç Çeşitli 7.5 51,049

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Çeşitli 7.4 56,782
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019