Giriş Kayıt
Mary Montalto

Mary Montalto


Kostüm Tasarımcısı

Mary Montalto, kostüm tasarımcısı.

Lo chiamavano Jeeg Robot (2015), Che bella giornata (2011), Cado dalle nubi (2009), Occhi di cristallo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 11,210
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 97
2012 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 262
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 4,016
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 3,782
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.3 195
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 385
2004 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.4 930
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019