Giriş Kayıt
Aitor Mendizábal

Aitor Mendizábal


Sanat Bölümü

Aitor Mendizábal, sanat bölümü.

Ateşli Oda (2010), Di que sí (2004), (2001) Şeytanın Belkemiği (2001), (2001) Bahis (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 6.4 3,292
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.3 10,015

Pamuk Prenses
2012 Dram Sanat Bölümü 7.6 9,671

Ateşli Oda
2010 Dram Sanat Bölümü 6.2 20,261
2008 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.5 19
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.2 708
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 3,026

Bahis
2001 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 12,259

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Sanat Bölümü 7.4 56,733
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019