Giriş Kayıt
Matthew W. Brucell

Matthew W. Brucell (40)


Görsel Efekt

Matthew W. Brucell, 08 Kasım 1978 Sacramento, California, ABD doğumlu görsel efekt.

Rehine (2005), (2004) Amerikan Gücü: Dünya Polisi (2004), (2012) Haber Stüdyosu (2012), (2016) Para Tuzağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1978
Doğum Yeri: Sacramento, California, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 38 Suç Görsel Efekt 6.5 85,603

Haber Stüdyosu
2012 Dram Görsel Efekt 8.6 95,075

Rehine
2005 27 Suç Görsel Efekt 6.6 102,065

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 150,281

Yeşil Dev
2003 25 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 238,020
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019