Giriş Kayıt
Ching Kwok Leung

Ching Kwok Leung


Dublör, Oyuncu

Ching Kwok Leung, dublör, oyuncu.

Efsane Yumruk (1994), Yedi Kılıç (2005), Lu ding ji (1992), Daai mo seut si (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Dublör 4.1 272
2011 Komedi Dublör 5.9 1,399

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Dublör 6.2 8,698
2005 Aksiyon Oyuncu 5.0 103

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 20,886
1994 Macera Dublör 7.0 540
1994 Komedi Dublör 4.1 331
1992 Komedi Oyuncu 7.1 2,063
1992 Aksiyon Dublör 7.2 2,819
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,769) Supernatural (2,731) The Flash (2,076) Star Trek: Discovery (2,028) Into the Badlands (1,550) Arrow (1,501) American Gods (1,182) Vikings (1,181) The Big Bang Theory (1,084) This Is Us (1,082)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019