Giriş Kayıt
Thomas Krückl

Thomas Krückl


Kameraman

Thomas Krückl, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 6.3 909
2010 Dram Kameraman 5.3 701
2009 Komedi Kameraman 5.8 1,260
2007 Aksiyon Kameraman 5.0 282

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019