Giriş Kayıt
Vitalijus Kiselius

Vitalijus Kiselius


Kameraman

Vitalijus Kiselius, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Tarihi Kameraman 7.9 130
2016 Belgesel Kameraman 7.2 65
2015 Dram Kameraman 5.5 88
2015 Kısa Metraj Kameraman    
2013 Dram Kameraman 6.1 538
2012 Biyografi Kameraman 7.1 9,342

Mutlu Et Beni
2011 Komedi Kameraman 6.7 28,901
2010 Dram Kameraman 7.0 238
2009 Kısa Metraj Kameraman 6.9 101
2008 Müzikal Kameraman 6.0 112
2007 Aile Kameraman 7.2 82
2006 Macera Kameraman 7.0 532
2005 Dram Kameraman 6.9 271
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019