Giriş Kayıt
Adam Gass

Adam Gass


Görsel Efekt

Adam Gass, görsel efekt.

Senden Bana Kalan (2011), Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları (2011), Comet (2014), Çılgın Kızlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,206

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Görsel Efekt 6.8 106,774
2014 Komedi Görsel Efekt 6.8 16,118
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 1,716

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 44,584

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 69,210

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Görsel Efekt 6.3 19,372

Aşk Yemini
2012 Dram Görsel Efekt 6.8 172,545

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Görsel Efekt 7.3 222,818

Tereyağı
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 19,372

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 54,031
2011 Dram Görsel Efekt 5.6 72,275

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Görsel Efekt 6.6 22,872
2011 Komedi Görsel Efekt 5.4 1,805

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.2 121,489

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,281

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Görsel Efekt 6.5 85,451
2010 Dram Görsel Efekt 7.0 48,220

Anneler ve Kızları
2009 Dram Görsel Efekt 7.2 10,922

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Görsel Efekt 4.9 44,276

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 34,389

Kör Nokta
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.7 265,260

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Görsel Efekt 5.5 93,845

Okuyucu
2008 Dram Görsel Efekt 7.6 216,942

Despero
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 33,971

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 349,604

Kadınlar
2008 Komedi Görsel Efekt 4.9 19,179

Oyum Kime?
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 16,711

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Görsel Efekt 7.0 15,748
2008 Komedi Görsel Efekt 6.2 35,240

Görünmez
2007 Suç Görsel Efekt 6.3 33,372

Gözcü
2007 Suç Görsel Efekt 7.0 54,637

Sahtekar (III)
2006 Komedi Görsel Efekt 6.7 15,509

Yeniden Başlamak
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 27,083
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 49,228

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 48,674

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Görsel Efekt 4.6 26,622

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.4 8,645

Not Defteri
2004 Dram Görsel Efekt 7.9 470,955

Sil Baştan
2004 Dram Görsel Efekt 8.3 817,454

Kirli Utanç
2004 Komedi Görsel Efekt 5.1 11,605

Büyük Vurgun
2004 Suç Görsel Efekt 4.9 17,035

Takıldım Sana
2003 Komedi Görsel Efekt 5.8 48,732

Çatı Katı
2003 Komedi Görsel Efekt 5.9 51,855

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Görsel Efekt 5.5 127,317

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 57,190

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,642
2003 Suç Görsel Efekt 6.6 20,303

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 93,576

Telefon Kulübesi
2002 Suç Görsel Efekt 7.1 235,523
2002 Komedi Görsel Efekt 7.2 199,884

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 13,789

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Görsel Efekt 6.5 7,922
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019