Giriş Kayıt
Ewan Epton

Ewan Epton


Kameraman

Ewan Epton, kameraman.

Köpekleri Vurmak (2005), Single Father (2010), The Devil's Tattoo (2003), Lip Service (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Kameraman 7.1 34,366
2012 Dram Kameraman 5.5 6,320
2012 Komedi Kameraman 7.6 2,205

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Kameraman 7.1 50,910

Kafadar Prensler
2011 Macera Kameraman 5.5 92,670
2010 Dram Kameraman 7.8 1,267
2010 Komedi Kameraman 5.3 289
2010 Dram Kameraman 7.5 3,656

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 Dram Kameraman 5.3 6,674
2008 Suç Kameraman 6.4 1,815

Su Atı
2007 Macera Kameraman 6.5 35,476

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Kameraman 6.6 20,006

Köpekleri Vurmak
2005 Dram Kameraman 7.7 10,539

Erkek Erkeğe
2005 Dram Kameraman 6.5 1,906
2003 Korku Kameraman 4.8 547
2000 Suç Kameraman 7.5 1,341
1983 Suç Kameraman 7.2 1,132
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019