Giriş Kayıt
Cyril Dupont

Cyril Dupont


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Cyril Dupont, kameraman, görüntü yönetmeni.

Umut Limanı (2011), Kaçış Yolu (2007), Büyük Yolculuk (2004), Mozart'ın Kızkardeşi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.1 186
2015 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2013 Gerilim Kameraman 5.7 402

Karanlık Şerit: Möbius
2013 Dram Kameraman 6.1 4,668
2013 Gerilim Kameraman 5.7 987

38 Şahit
2012 Dram Kameraman 6.2 1,237
2012 Komedi Kameraman 6.0 51

Umut Limanı
2011 Komedi Kameraman 7.2 18,356

Gececi
2011 Dram Kameraman 6.4 570

Mozart'ın Kızkardeşi
2010 Biyografi Kameraman 6.4 1,390

Seni O Kadar Çok Sevdim ki...
2008 Dram Kameraman 7.6 19,014
2007 Komedi Kameraman 4.9 306

Kaçış Yolu
2007 Dram Kameraman 5.1 3,203

Şantör
2006 Dram Kameraman 6.5 2,054
2006 Dram Kameraman 6.5 489
2005 Suç Kameraman 8.5 4,112

Büyük Yolculuk
2004 Dram Kameraman 7.3 2,154
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019