Giriş Kayıt
Nigel Denton-Howes

Nigel Denton-Howes


Görsel Efekt

Nigel Denton-Howes, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Görsel Efekt 6.5 43,447

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 646,172

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 59,194

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 155,217

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 281,844

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 302,773

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 384,834

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Görsel Efekt 5.7 115,366

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 224,535

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 152,381

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 111,173
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.4 28,609

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 210,368

Kaçaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 83,359

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 601,280

Evdeki Düşman
2009 Korku Görsel Efekt 7.0 174,118

Beni Aya Uçur
2008 Animasyon Görsel Efekt 4.5 3,967
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 394,467

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Görsel Efekt 5.3 22,036
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019