Giriş Kayıt
Amy D'Alessandro

Amy D'Alessandro


Görsel Efekt

Amy D'Alessandro, görsel efekt.

Scrubs (2001), Fringe (2008), Freaks and Geeks (1999), Terra Nova (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 5.8 1,109
2014 Komedi Çeşitli 8.1 20,660

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 9,593
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 37,377
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 1,198

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 168,656
2011 Suç Çeşitli 7.1 13,749
2011 Macera Çeşitli 6.8 76,530
2011 Dram Çeşitli 7.0 18,104
2010 Komedi Çeşitli 7.0 16,660
2010 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,124

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Çeşitli 7.0 6,694
2010 Komedi Çeşitli 7.5 2,272
2010 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,933
2010 Aksiyon Çeşitli 7.0 3,105
2009 Komedi Çeşitli 8.0 3,883
2009 Komedi Çeşitli 7.4 16,918

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Çeşitli 6.8 8,727
2009 Dram Çeşitli 6.2 3,637
2009 Dram Çeşitli 7.9 708
2009 Biyografi Çeşitli 7.3 3,463
2009 Belgesel Görsel Efekt 6.6 559
2009 Dram Çeşitli 7.1 2,564
2009 Dram Çeşitli 7.5 1,668
2009 Dram Çeşitli 7.7 43,843
2009 Komedi Çeşitli 7.0 444
2009 Dram Çeşitli 7.6 57,259
2008 Animasyon Çeşitli 6.9 10,525
2008 Dram Çeşitli 8.4 205,577
2008 Animasyon Çeşitli 6.4 7,073
2008 Suç Çeşitli 5.4 3,169

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Çeşitli 7.7 54,739
2007 Aksiyon Çeşitli 7.7 19,648
2007 Animasyon Çeşitli 6.0 7,782
2007 Komedi Çeşitli 7.3 29,822

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 Animasyon Çeşitli 5.4 3,568

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Çeşitli 6.2 12,121
2006 Komedi Çeşitli 8.3 22,087
2005 Komedi Çeşitli 7.9 129,319
2005 Komedi Çeşitli 7.5 8,330

James Dean Daima Genç
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.5 228
2005 Komedi Çeşitli 8.8 290,368
2005 Dram Çeşitli 7.6 210,185
2004 Dram Çeşitli 8.4 23,833

Metroda Tek Başına
2004 Komedi Çeşitli 4.8 126
2004 Dram Çeşitli 5.4 201

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Çeşitli 8.7 140,183
2002 Suç Çeşitli 6.9 16,693
2001 Komedi Çeşitli 8.4 222,713

Kayıp Müfreze
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,185
2001 Aksiyon Çeşitli 8.4 162,531

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Çeşitli 7.5 39,346
1999 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
8.7 55,504

Ringin Ötesi
1999 Belgesel Çeşitli 7.6 7,442
1999 Komedi Çeşitli 8.8 117,543
1999 Aksiyon Çeşitli 7.9 8,353
1998 Biyografi Çeşitli 8.5 3,596
1998 Animasyon Çeşitli 5.9 2,194
1998 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,487
1997 Komedi Çeşitli 6.9 15,914
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,966
1996 Dram Çeşitli 7.5 13,857

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Çeşitli 6.8 37,841

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Çeşitli 6.5 25,014

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Çeşitli 7.7 50,658

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.7 46,022
1992 Suç Çeşitli 7.8 3,485
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019