Giriş Kayıt
Mariano Cukar

Mariano Cukar


Oyuncu

Mariano Cukar, oyuncu.

Dokuz Kraliçe (2000), Çete (2015), Aynı Aşk , Aynı Yağmur (1999), Büyük Derbi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 19,896

Çete
2015 Biyografi 0 7.0 10,694

7. Kat
2013 Gerilim Çeşitli 5.8 4,743
2011 Dram 0 4.2 638
2011 Dram 0 5.3 302
2011 Komedi 0 5.0 1,100

Büyük Derbi
2011 Komedi 0 6.4 2,301
2004 Dram 0 7.4 1,095

Fahişe ve Balina
2004 Dram 0 6.6 904

Dokuz Kraliçe
2000 Suç 0 7.9 45,535

Aynı Aşk , Aynı Yağmur
1999 Komedi 0 7.3 2,846
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019