Giriş Kayıt
Nacho Cepero

Nacho Cepero


Görsel Efekt

Nacho Cepero, görsel efekt.

Kelimelerin Gizli Dünyası (2005), Tanrıdan Haber Yok (2001), Kasa 507 (2002), Los novios búlgaros (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram Görsel Efekt 7.5 11,330
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 96
2003 Dram Görsel Efekt 7.2 285
2003 Dram Görsel Efekt 6.7 402
2003 Komedi Görsel Efekt 5.8 822
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 241
2003 Dram Görsel Efekt 7.1 282

Kasa 507
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 2,211
2002 Korku Görsel Efekt 4.5 226

Seks ve Lucia
2001 Dram Görsel Efekt 7.2 32,995

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Görsel Efekt 6.5 5,114

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 56,742
2001 Komedi Görsel Efekt 7.0 403
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (64,160) Supernatural (2,817) The Flash (2,102) Star Trek: Discovery (2,078) Into the Badlands (1,595) Arrow (1,524) Vikings (1,208) American Gods (1,192) The Big Bang Theory (1,153) This Is Us (1,086)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019