Giriş Kayıt
Gro Therp

Gro Therp


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Gro Therp, oyuncu yönetmeni, casting.

Fidye (2012), Underverden (2017), Ayıcık (2012), Nordvest (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatil
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,309
2017 Dram Casting 6.2 179
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 951
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,534
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 3,023
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 548

Hayvan Düşü
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 3,361
2014 Belgesel Casting 6.6 117
2014 Dram Casting
Çeşitli
6.0 476
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 32

Helyum
2014 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.3 2,141
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
6.8 3,582
2013 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.2 8

Fidye
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 14,710

Ayıcık
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 4,037
2011 Biyografi Casting 6.9 2,451
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.4 29

Deney
2010 Dram Casting 5.8 192
2010 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.0 58
2010 Dram Casting 7.1 4,210

Alkış
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 912

Huzur İçinde Git Jamil
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 391
2007 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.4 1,230
2005 Dram Casting 6.4 352
2002 Komedi Casting 4.0 983
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019