Giriş Kayıt
Xavier Bonastre

Xavier Bonastre (65)


Oyuncu, Yapımcı

José Javier Bonastre, 10 Ocak 1953 Barcelona, İspanya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Hors normes (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: José Javier Bonastre
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1953
Doğum Yeri: Barcelona, İspanya
Diğer Bir İsmi: Xavier Bonaste | Xavier Bonnastre
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 64 Oyuncu 5.7 36
2017 64 Aksiyon Yapımcı 7.8 61
2017 64 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 63 Tarihi Oyuncu
Yapımcı
   
2016 63 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 63 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
6.7 20

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 61 Macera Çeşitli 6.7 363,920
2013 60 Dram Oyuncu 5.1 48
2012 59 Komedi Dublör 5.0 212
2012 59 Müzik Yapımcı
Oyuncu
9.5 6
2012 59 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 59 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 100
2012 59 Suç Yapımcı 7.6 36
2011 58 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 6
2011 58 Komedi Oyuncu 5.5 8

Stalin
2010 57 Dram 6.5 382

Pembe Panter 2
2009 56 Macera Çeşitli 5.6 37,391

Mutantlar
2009 56 Dram 5.6 3,402
2009 56 Kısa Metraj 8.0 6

Sıfır Noktası
2007 54 Dram Oyuncu 6.5 580
2006 53 Biyografi Oyuncu 6.4 90,547
2006 53 Komedi Oyuncu 6.1 1,336

Münih
2005 52 Dram Oyuncu 7.6 194,182
2005 52 Dram    

Kayıp Nişanlı
2004 51 Dram Oyuncu 7.7 67,174
1990 37 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,170
1975 22 Komedi Oyuncu 7.3 12

Yıl 01
1973 20 Komedi Oyuncu 6.0 318
- Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018