Giriş Kayıt
Nike Alonso

Nike Alonso


Görsel Efekt

Nike Alonso, görsel efekt.

Diğerleri (2001), Dönüş (2006), İçimdeki Deniz (2004), Agora (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Görsel Efekt 5.8 4,291
2010 Macera Görsel Efekt 5.6 659
2009 Macera Görsel Efekt 7.2 61,226

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Görsel Efekt 6.1 25,835
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 515
2006 Komedi Görsel Efekt 4.3 675

Dönüş
2006 Komedi Görsel Efekt 7.6 87,306

Bebek Odası
2006 Korku Görsel Efekt 7.0 4,787

Kırılgan
2005 Gerilim Görsel Efekt 6.1 14,626
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 5,050

Rahibe
2005 Korku Görsel Efekt 4.1 2,981

Mükemmel Suç
2004 Komedi Görsel Efekt 7.1 10,557

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Görsel Efekt 8.0 72,586

Kötü Eğitim
2004 Suç Görsel Efekt 7.5 51,049
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 1,118

Yedinci Gün
2004 Dram Görsel Efekt 6.8 1,030
2003 Dram Görsel Efekt 6.2 1,815
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,027

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 3,871

Bahis
2001 Gerilim Görsel Efekt 6.9 12,263

Diğerleri
2001 Korku Görsel Efekt 7.6 311,863

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 56,775
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 6,298
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019