Giriş Kayıt
Raúl Sánchez

Raúl Sánchez


Görsel Efekt

Raúl Sánchez, görsel efekt.

10 Dakika İçinde: Trompet (2002), La mujer más fea del mundo (1999), (2001) Seks ve Lucia (2001), (2002) 800 Damla Yaş (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 126
2007 Korku Görsel Efekt 5.5 70

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 3,871

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Görsel Efekt 7.3 3,011

Seks ve Lucia
2001 Dram Görsel Efekt 7.2 33,007
2001 Korku Görsel Efekt 6.3 1,381

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 56,760
2000 Dram Görsel Efekt 6.8 287

Başyapıt
2000 Komedi Görsel Efekt 5.5 408
1999 Komedi Görsel Efekt 5.3 529
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019