Giriş Kayıt
Álvaro Rodríguez

Álvaro Rodríguez


Görsel Efekt

Álvaro Rodríguez, görsel efekt.

(2001) Seks ve Lucia (2001), (2002) Kasa 507 (2002), (2002) Piedras (2002), (2003) Soldados de Salamina (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 96
2003 Dram Görsel Efekt 6.9 1,454

Kasa 507
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 2,211
2002 Dram Görsel Efekt 7.1 1,466

Seks ve Lucia
2001 Dram Görsel Efekt 7.2 33,007

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 56,760
2001 Komedi Görsel Efekt 7.0 403

Başyapıt
2000 Komedi Görsel Efekt 5.5 408
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019