Giriş Kayıt
Daniel Fernández

Daniel Fernández


Görsel Efekt

Daniel Fernández, görsel efekt.

Bahis (2001), Halkımız Avanta Peşinde (2000), (2001) Diğerleri (2001), (2001) Şeytanın Belkemiği (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Görsel Efekt 4.4 1,118
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,027
2002 Korku Görsel Efekt 4.5 226

Bahis
2001 Gerilim Görsel Efekt 6.9 12,265

Diğerleri
2001 Korku Görsel Efekt 7.6 311,895

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 56,782
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 6,298

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Görsel Efekt 7.3 9,844
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019