Giriş Kayıt
Carmen Díaz

Carmen Díaz


Görsel Efekt

Carmen Díaz, görsel efekt.

Bahis (2001), Diğerleri (2001), La gran aventura de Mortadelo y Filemón (2003), Piedras (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,026
2002 Dram Görsel Efekt 7.1 1,466

Bahis
2001 Gerilim Görsel Efekt 6.9 12,261

Diğerleri
2001 Korku Görsel Efekt 7.6 311,714
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 6,294
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,283) Supernatural (3,363) Star Trek: Discovery (2,408) The Flash (2,262) Into the Badlands (1,717) The Big Bang Theory (1,683) Arrow (1,635) Vikings (1,403) American Gods (1,265) This Is Us (1,257)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019