Giriş Kayıt
A. Majid

A. Majid


Sesler

A. Majid, sesler.

Sholay (1975), Paper Flowers (1959), Seeta Aur Geeta (1972), Saagar (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Sesler 5.1 1,778
1989 Aksiyon Sesler 5.8 97
1985 Dram Sesler 7.2 764
1978 Sesler 5.8 104
1975 Aksiyon Sesler 8.2 46,059
1972 Macera Sesler 6.9 1,455
1966 Dram Sesler 7.0 67

Paper Flowers
1959 Müzikal Sesler 8.1 1,744
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (462,484) American Gods (3,314) Into the Badlands (2,546) Gotham (2,207) The Flash (1,912) The Big Bang Theory (1,669) Vikings (1,566) Arrow (1,517) Supernatural (1,494) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019