Giriş Kayıt
David Robinson

David Robinson


Yapımcı

David Robinson, yapımcı.

(2004) Tahta Adam (2004), (2013) The Harvest (2013), (2005) Ölmeden Önce (2005), (2008) Tennessee (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Yapımcı 6.1 6,272

Yaşlı Kediler
2010 Dram Yapımcı 6.8 447

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram 7.3 99,368
2008 Dram Yapımcı 5.5 729

Ölmeden Önce
2005 Suç Yapımcı 5.6 6,339

Tahta Adam
2004 Dram Yapımcı 7.2 30,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019