Giriş Kayıt
Matt Kennedy

Matt Kennedy


Kameraman

Matt F. Kennedy, kameraman.

Killing Ariel (2008), Aşk Adası (2005), (2007) The Big Bang Theory (2007), (2016) Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matt F. Kennedy
Diğer Bir İsmi: Matthew Kennedy
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman 7.5 369,297
2018 Biyografi Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 132,845

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 165,721
2016 Gerilim Kameraman 6.4 7,736

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Kameraman 5.2 9,350

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 15,557
2016 Belgesel Kameraman 5.5 1,418

Korku Seansı 2
2016 Korku Kameraman 7.4 171,835

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 38,003

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Kameraman 7.1 115,191

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 76,146

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Kameraman 6.7 64,461

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 29,290
2015 Aksiyon Kameraman 8.0 62,356

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Kameraman 6.4 24,490

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 41,823
2014 Komedi Kameraman 4.6 1,177
2014 Komedi Kameraman 5.8 17,719
2014 Komedi Kameraman 6.5 26,388
2014 Komedi Kameraman 6.1 20,074

Yılın Savaşı
2013 Müzik Kameraman 5.0 7,979

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 6.6 132,888

Arınma Gecesi
2013 Korku Kameraman 5.7 171,787

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kameraman 6.3 64,162
2012 Dram Kameraman 5.2 1,365
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Aksiyon Kameraman 3.4 1,466

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Kameraman 6.6 305,360

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 356,058

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Kameraman 5.7 105,056
2011 Dram Kameraman 6.8 460

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 51,549
2010 Reality-TV Kameraman 5.9 243

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 35,704

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 12,756
2010 Komedi Kameraman 6.4 20,163
2009 Komedi Kameraman 7.0 37,994

Sınırı Geçmek
2009 Dram Kameraman 6.8 21,245

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 546,134
2009 Dram Kameraman 4.9 25,780
2009 Suç Kameraman 8.0 99,809

Tavşan Kız
2008 Komedi Kameraman 5.5 71,210
2008 Korku Kameraman 5.0 614

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Kameraman 6.7 20,298
2007 Komedi Kameraman 8.2 608,391

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Kameraman 6.8 93,928

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 89,221

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Kameraman 4.7 36,322
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2005 Komedi Kameraman 5.4 2,913

Aşk Adası
2005 Macera Kameraman 4.9 12,942

Kriminal
2005 Suç Kameraman 8.1 129,380

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 397,919
2004 Biyografi Kameraman 7.7 123,145

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 85,172

Komşu Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.7 185,561

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 312,640

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Kameraman 6.1 41,398
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,516

Hayal Savaşları
2003 Dram Kameraman 6.1 3,822

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 37,868

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Kameraman 5.6 13,426

Angel 2
1999 Aksiyon Kameraman 8.0 57,049
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018