Giriş Kayıt
Matt Kennedy

Matt Kennedy


Kameraman

Matt F. Kennedy, kameraman.

Vice (2018), Killing Ariel (2008), Aşk Adası (2005), (2007) The Big Bang Theory (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matt F. Kennedy
Diğer Bir İsmi: Matthew Kennedy
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Kameraman 7.1 15,784

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman 7.4 444,588
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 141,736

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 172,866
2016 Gerilim Kameraman 6.4 8,792

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Kameraman 5.3 9,857

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 16,495
2016 Belgesel Kameraman 5.9 7,765

Korku Seansı 2
2016 Korku Kameraman 7.4 185,725

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 40,012

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Kameraman 7.1 120,109

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 79,960

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Kameraman 6.7 65,887

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 30,077
2015 Aksiyon Kameraman 8.0 64,320

Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Kameraman 6.4 24,927

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kameraman 4.5 43,075
2014 Komedi Kameraman 4.6 1,235
2014 Komedi Kameraman 5.8 18,163
2014 Komedi Kameraman 6.5 26,898
2014 Komedi Kameraman 6.1 20,700

Yılın Savaşı
2013 Müzik Kameraman 5.1 8,686

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 6.6 137,488

Arınma Gecesi
2013 Korku Kameraman 5.7 178,299

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Kameraman 6.3 65,033
2012 Dram Kameraman 5.2 1,488
2011 Komedi Kameraman 6.7 3,189
2011 Aksiyon Kameraman 3.4 1,699

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Kameraman 6.6 311,579

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 361,261

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Kameraman 5.7 106,803
2011 Dram Kameraman 7.0 695

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kameraman 6.2 52,487
2010 Reality-TV Kameraman 6.0 258

Diş Perisi
2010 Komedi Kameraman 5.0 36,868

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 13,058
2010 Komedi Kameraman 6.4 20,750
2009 Komedi Kameraman 7.0 38,402

Sınırı Geçmek
2009 Dram Kameraman 6.7 21,517

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 551,401
2009 Dram Kameraman 4.9 26,385
2009 Suç Kameraman 8.0 101,688

Tavşan Kız
2008 Komedi Kameraman 5.5 72,408
2008 Korku Kameraman 5.0 648

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 17,867

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Kameraman 6.7 21,178
2007 Komedi Kameraman 8.2 627,864

Kaderin Penası
2006 Macera Kameraman 6.8 95,441

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 90,918

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Kameraman 4.7 37,063
2006 Aksiyon Kameraman 7.0 501
2005 Komedi Kameraman 5.4 3,054

Aşk Adası
2005 Macera Kameraman 4.9 13,168

Kriminal
2005 Suç Kameraman 8.1 134,560

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 407,552
2004 Biyografi Kameraman 7.7 125,328

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 86,477

Komşu Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.7 188,105

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 317,637

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Kameraman 6.1 41,923
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,744

Hayal Savaşları
2003 Dram Kameraman 6.1 4,031

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 38,617

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Kameraman 5.6 13,662

Angel 2
1999 Aksiyon Kameraman 8.0 58,241
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019