Giriş Kayıt
Claudio González

Claudio González


Claudio González,

Miras (2001), (2000) Dokuz Kraliçe (2000), (2004) Köpek Bombon (2004), (2001) Vidas privadas (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpek Bombon
2004 Dram Çeşitli 7.1 4,041
2002 Macera Çeşitli 6.9 70
2001 Dram Çeşitli 5.8 1,102

Miras
2001 Dram Çeşitli 7.3 573

Dokuz Kraliçe
2000 Suç Çeşitli 7.9 45,502
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019