Giriş Kayıt
Michael Cavanaugh

Michael Cavanaugh


Görsel Efekt, Editör

Michael Cavanaugh, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 778,918

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 534,821

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 213,724

Ayı Teddy
2012 Komedi Görsel Efekt 6.9 535,477

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 207,116

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 152,381

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 107,744

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,519

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 383,424

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 18,273
1998 Animasyon Editör 4.6 1,262
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019