Giriş Kayıt
John Mabry

John Mabry


Casting, Oyuncu Yönetmeni

John Mabry, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkunç
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.9 626

Uzun Mesafe
2005 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.2 803

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Casting 3.0 24,223
2002 Dram Casting 7.1 161
2001 Komedi Casting 6.5 1,500

İkili Oyun
1999 Suç Casting 6.8 81,251
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,283) Supernatural (3,363) Star Trek: Discovery (2,408) The Flash (2,262) Into the Badlands (1,717) The Big Bang Theory (1,683) Arrow (1,635) Vikings (1,403) American Gods (1,265) This Is Us (1,257)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019