Giriş Kayıt
Kent Jones

Kent Jones


Sanat Bölümü

Kent Jones, sanat bölümü.

Yorgan hikayesi (1995), (1994) Maverick (1994), (1995) Sevimli Hayalet Casper (1995), (1998) Küçük Askerler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 76,884

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 408,897

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.1 131,996

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 154,193

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 232,035

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 387,626

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 572,156

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 210,634

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,165,478

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,928

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 603,667

Şampiyon
2010 Dram Sanat Bölümü 7.2 24,362

İşte Budur!
2009 Belgesel Sanat Bölümü 7.3 36,677

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 363,187
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 48,609
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 408,904
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 567,196

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 553,228

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 23,072

Rüya Kızlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 64,081

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 609,404

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Sanat Bölümü 7.4 131,150

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 287,224

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,125
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 95,191

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 238,177

Halka
2002 Korku Sanat Bölümü 7.1 296,278

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 200,819

Yakın Tehlike
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 50,521

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 75,683

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 19,068

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 143,799

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 58,464

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 85,852

Küre
1998 Dram Sanat Bölümü 6.1 93,027

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 96,376

Yorgan hikayesi
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.2 9,922

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 72,319

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.1 106,079

Taciz
1994 Dram Sanat Bölümü 6.1 42,204

Kurt
1994 Dram Sanat Bölümü 6.2 48,881
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 94,526
1992 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 19,491

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 172,194

Kanca
1991 Macera Sanat Bölümü 6.7 212,606

Kirli ve Güçlü
1990 Dram Sanat Bölümü 5.4 702
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,849) Into the Badlands (2,624) The Flash (2,195) American Gods (1,880) Arrow (1,527) Vikings (1,376) The Big Bang Theory (1,291) Gotham (1,210) The Blacklist (1,169) Supernatural (1,075)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019