Giriş Kayıt
Paul Hornsby

Paul Hornsby


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Paul Hornsby, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Strike Back (2010), The Promise (2010), (2016) The Night Manager (2016), (2009) Cehenneme 2 Adım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Çeşitli 6.3 73,668

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Çeşitli 6.5 308,082
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 460,635
2017 Aksiyon Çeşitli 6.6 2,305
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 161,393
2016 Gerilim Çeşitli 5.5 2,817

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 145,751
2016 Suç Çeşitli 8.2 57,252

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Çeşitli 8.0 767,366

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 302,713

Sindirella
2015 Dram Çeşitli 6.9 137,914
2015 Dram Çeşitli 8.4 19,751

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 135,293

Malefiz
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 297,987

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.2 112,653
2012 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,727

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Çeşitli 5.9 10,541

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 255,315

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 169,591
2011 Dram Çeşitli 7.8 5,215

Merak
2011 Belgesel Dublör 7.9 620

Kartal
2011 Macera Çeşitli 6.2 60,477
2011 Dram Dublör
Çeşitli
7.3 105

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Dublör 6.2 37,926
2010 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
8.3 25,807

Sevgili Hedefim
2010 Komedi Dublör 6.8 33,468
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 236,106
2010 Dram Dublör
Çeşitli
8.3 1,714

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Dublör
Çeşitli
5.8 38,802

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Çeşitli 7.1 210,260
2008 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 16,909

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Çeşitli 6.5 174,862

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Dublör 6.7 94,801

Son Birlik
2007 Aksiyon Çeşitli 5.4 32,273

Sel
2007 Aksiyon Dublör
Çeşitli
4.8 5,802

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Dublör 7.2 181,123

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Dublör 6.7 380,384

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 189,208

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 152,547
2004 Aksiyon Çeşitli 4.2 12,300

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.5 12,798
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 2,042

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 119,711

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör
Çeşitli
6.5 30,694

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Çeşitli 9.5 304,880
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019