Giriş Kayıt
Paul Hornsby

Paul Hornsby


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Paul Hornsby, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Strike Back (2010), The Promise (2010), (2016) The Night Manager (2016), (2009) Cehenneme 2 Adım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Çeşitli 6.3 65,388

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Çeşitli 6.6 289,514
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 441,712
2017 Aksiyon Çeşitli 6.6 2,207
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 157,725
2016 Gerilim Çeşitli 5.5 2,719

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 143,037
2016 Suç Çeşitli 8.2 55,510

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Çeşitli 8.0 756,759

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 295,284

Sindirella
2015 Dram Çeşitli 6.9 134,614
2015 Dram Çeşitli 8.4 18,975

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 133,539

Malefiz
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 293,249

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.2 111,234
2012 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,678

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Çeşitli 5.9 10,412

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 253,051

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 168,207
2011 Dram Çeşitli 7.8 5,144

Merak
2011 Belgesel Dublör 7.8 615

Kartal
2011 Macera Çeşitli 6.2 59,891
2011 Dram Dublör
Çeşitli
7.3 104

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Dublör 6.2 37,496
2010 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
8.3 25,528

Sevgili Hedefim
2010 Komedi Dublör 6.8 33,022
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 233,844
2010 Dram Dublör
Çeşitli
8.3 1,697

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Dublör
Çeşitli
5.8 38,263

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Çeşitli 7.1 207,868
2008 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 16,807

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Çeşitli 6.5 171,971

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Dublör 6.7 93,815

Son Birlik
2007 Aksiyon Çeşitli 5.4 32,052

Sel
2007 Aksiyon Dublör
Çeşitli
4.8 5,733

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Dublör 7.2 179,104

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Dublör 6.7 373,498

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 187,855

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 151,369
2004 Aksiyon Çeşitli 4.2 12,183

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.5 12,632
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 2,026

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 118,408

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör
Çeşitli
6.5 30,421

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Çeşitli 9.5 297,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018