Giriş Kayıt
Jose E. Lopez

Jose E. Lopez


Görsel Efekt

Jose E. Lopez, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 95,851
2011 Komedi Görsel Efekt 5.9 30

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Görsel Efekt 6.2 52,860

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 644,212

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 111,740

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 135,208
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019