Giriş Kayıt
Jeremy Balko

Jeremy Balko (40)


Sesler

Jeremy Balko, 12 Aralık 1977 East Stroudsburg, Pennsylvania, ABD doğumlu sesler.

Testere (2004), Testere 3 (2006), Düşüş (2006), Asi Gençlik (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1977
Doğum Yeri: East Stroudsburg, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Sesler 6.4 4,296
2011 Suç Sesler 6.9 19,289
2011 Suç Sesler 8.3 84,885
2011 34 Suç Sesler    
2011 34 Komedi Sesler 6.2 3,882
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 34 Komedi Sesler 7.6 45

Ye Dua Et Sev
2010 33 Dram Sesler 5.7 73,977
2010 Komedi Sesler 6.8 9,583
2010 Suç Sesler 7.5 26,939
2010 Suç Sesler 7.6 26,714
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler 8.0 13,439
2010 Dram Sesler 8.1 1,268
2010 Dram Sesler 8.3 59

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,678
2010 Komedi Sesler 6.3 681
2009 Komedi Sesler 8.2 129,614
2009 Dram Sesler 7.4 987

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sesler 7.7 253,421
2009 Komedi Sesler 7.2 19,614
2009 Animasyon Sesler 7.7 587

Kanlı Topraklar
2009 32 Aksiyon Sesler 4.3 2,963
2009 Komedi Sesler 8.3 46,063
2009 32 Aksiyon Sesler    
2009 32 Aksiyon Sesler 4.8 1,014
2009 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler 7.5 23,626
2009 Komedi Sesler 6.7 123,297
2009 Dram Sesler 5.8 1,011
2009 Dram Sesler 6.0 24
2009 Animasyon Sesler 7.2 475

Tıkanma
2008 31 Komedi Sesler 6.5 30,054
2008 31 Animasyon Sesler 6.0 20,444
2008 31 Aksiyon Sesler 2.8 277

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 31 Dram Sesler 6.5 11,328

Vur Ve Öldür
2008 31 Suç Sesler 6.0 19,471
2008 31 Macera Sesler 4.3 3,358

Karabasan 3
2008 31 Korku Sesler    
2008 31 Dram Sesler 5.2 1,576
2008 Dram Sesler 7.9 215,436

Hayatın Getirdikleri
2008 31 Dram Sesler 7.3 22,021

Passchendaele Muharebesi
2008 31 Dram Sesler 6.5 7,316

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 31 Aksiyon Sesler 5.3 9,525
2008 31 Dram Sesler 4.6 325
2008 31 Dram Sesler 6.5 3,711
2008 Dram Sesler 7.7 2,443
2008 Suç Sesler 7.3 9,112

Yankı
2008 31 Dram Sesler 5.7 4,494
2008 31 Dram Sesler 5.6 6,095
2008 31 Aksiyon Sesler 5.7 20,084
2008 Dram Sesler 8.3 14,060
2008 31 Dram Sesler 7.2 6,696
2008 31 Komedi Sesler 5.8 18,259
2008 Suç Sesler    
2007 30 Komedi Sesler 5.9 785

88 Dakika
2007 30 Suç Sesler 5.9 70,189

Günahkarlar
2007 30 Suç Sesler 5.7 10,084

Kolera Günlerinde Aşk
2007 30 Dram Sesler 6.4 20,537

Benim Aşk Pastam
2007 30 Dram Sesler 6.7 46,577

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 30 Komedi Sesler 6.8 23,783
2007 30 Komedi Sesler 3.9 5,025

Elizabeth: Altın Çağ
2007 30 Biyografi Sesler 6.9 60,209
2007 30 Komedi Sesler 4.7 2,353
2007 Suç Sesler 7.3 2,031
2007 30 Komedi Sesler 4.8 662

Temizlikçi
2007 30 Suç Sesler 6.1 34,721
2007 Korku Sesler 4.8 1,822
2007 30 Animasyon Sesler    

Bobby Z
2007 30 Aksiyon Sesler 5.9 12,157

Aperitif Eş
2007 Komedi Sesler    

Tepenin Gözleri 2
2007 30 Korku Sesler 5.1 55,433

Yetmiş Beş
2007 30 Korku Sesler 4.7 2,379

Tarihi Eser
2007 30 Komedi Sesler 4.4 5,652

Ateist
2007 30 Gerilim Sesler 5.8 1,107

Ölüm Sessizliği
2007 30 Korku Sesler 6.2 76,549

Konuş Benimle
2007 30 Biyografi Sesler 7.4 8,581
2007 Dram Sesler
Çeşitli
7.2 5,863
2007 30 Dram Sesler 7.3 7,842

Kusursuz
2007 30 Suç Sesler 6.8 20,963
2007 30 Komedi Sesler 6.5 1,720

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.8 21,974
2007 Dram Sesler 7.3 10,909
2006 29 Komedi Sesler 6.2 2,231

Yalnız Kalpler
2006 29 Suç Sesler 6.5 18,967

Düşüş
2006 29 Macera Sesler 7.9 99,123

Sınır Ötesi
2006 29 Suç Sesler 6.1 8,984

Sahte Cennet
2006 29 Korku Sesler 5.4 33,485

Eski Sevgili
2006 29 Komedi Sesler 5.5 15,212

Ölü Kız
2006 29 Dram Sesler 6.7 13,398
2006 29 Dram Sesler 4.9 2,504

Testere 3
2006 29 Korku Sesler 6.2 161,325

Özel Birlik
2006 Aksiyon Sesler 5.3 5,067
2006 29 Gizem Sesler 5.5 703

Kahraman Pilotlar
2006 29 Aksiyon Sesler 6.5 38,517
2006 29 Dram Sesler 5.5 499

My Friend Flicka
2006 29 Macera Sesler 6.2 6,502
2006 29 Dram Sesler 7.4 9,646
2006 29 Komedi Sesler 6.8 55,860

Lanetli Ruh
2006 29 Korku Sesler 5.0 6,911

Ölüm Çıkmazı
2006 29 Korku Sesler 5.1 23,221

Cennetin Çöküşü
2006 29 Suç Sesler 6.7 1,036

Açık Deniz 2
2006 29 Dram Sesler 5.1 15,599

Ira Ve Abby
2006 29 Komedi Sesler 6.5 1,960
2006 29 Dram Sesler 5.7 2,908

Görünmeyen Tehlike 2
2006 29 Aksiyon Sesler    

Vahşi Irk
2006 29 Korku Sesler 5.1 11,046

Tanrı ile Sohbet
2006 29 Macera Sesler 6.5 1,819

Mike Gibi 2
2006 Komedi Sesler 4.3 2,166

Yaşam Çizgisi
2006 29 Dram Sesler 6.3 7,099
2006 29 Komedi Sesler 5.3 3,383
2006 29 Korku Sesler 4.6 770
2006 29 Dram Sesler 5.9 2,224
2006 29 Aksiyon Sesler 3.7 1,858
2006 29 Suç Sesler 5.9 3,980
2006 29 Komedi Sesler 5.1 9,764
2006 29 Suç Sesler 5.3 2,683
2006 Suç Sesler 8.7 576,644
2006 Komedi Sesler 6.6 36,863
2005 28 Komedi Sesler 5.1 160

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 28 Komedi Sesler 7.1 10,245

Asi Gençlik
2005 28 Suç Sesler 7.4 92,698

Beni Keşfet
2005 28 Komedi Sesler 4.2 2,606

Başparmak
2005 28 Komedi Sesler 6.6 19,517

Mozart Ve Balina
2005 28 Komedi Sesler 6.9 7,629
2005 28 Komedi Sesler 5.4 2,913

Ripley Yeraltında
2005 28 Suç Sesler 6.1 1,961

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 28 Komedi Sesler 5.0 51,343
2005 Komedi Sesler 7.9 126,458
2005 28 Belgesel Sesler 7.2 7,692

Kriminal
2005 Suç Sesler 8.1 130,168
2005 28 Suç Sesler 5.4 6,254

Savaşçı Nomad
2005 28 Dram Sesler 6.0 3,345
2005 28 Korku Sesler    
2005 Suç Sesler 7.6 20,337

Hız Tutkusu
2005 28 Aksiyon Sesler 4.1 4,029

Fidye
2005 28 Komedi Sesler 4.1 3,255
2005 28 Macera Sesler    
2005 28 Bilim-Kurgu Sesler    

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 28 Komedi Sesler 5.8 12,461
2005 28 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 2,947
2005 Aksiyon Sesler 3.5 383
2005 28 Belgesel Sesler 7.8 283

Denizde Dehşet
2005 28 Korku Sesler    

Yanlış Rehine
2005 28 Komedi Sesler 7.0 16,406
2005 28 Dram Sesler 7.1 65
2005 28 Korku Sesler    
2005 28 Aksiyon Sesler    
2005 28 Dram Sesler 6.1 217

Bolluk Ülkesi
2004 27 Dram Sesler 6.5 3,477

Testere
2004 27 Korku Sesler 7.6 340,798

Durdurulamayan
2004 27 Aksiyon Sesler 5.0 4,068
2004 27 Komedi Sesler 5.5 12,342
2004 27 Komedi Sesler 3.6 2,534

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 27 Dram Sesler 7.2 22,731

Deliler Evi
2004 27 Korku Sesler 5.6 5,367

Üç Yol
2004 27 Suç Sesler 4.8 1,286
2004 27 Aksiyon Sesler 4.8 1,431
2004 27 Komedi Sesler 6.7 7,755

Bir Nokta Sıfır
2004 27 Dram Sesler 6.2 4,933

Yaratık İstilası
2004 27 Aksiyon Sesler    

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Sesler 5.3 9,492
2003 Komedi Sesler 4.0 2,255

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Sesler    

Nip/Tuck 1
2003 Dram Sesler 7.7 49,767
2003 26 Gerilim Sesler 6.4 781
2003 26 Belgesel Sesler 2.7 3,618
2002 Komedi Sesler 8.0 57,015
2001 Animasyon Sesler 7.8 36,397
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,488) Shameless (3,423) Castle Rock (2,637) Bodyguard (2,398) The First (1,745) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,071) A Discovery of Witches (1,034) Take Two (934) The Big Bang Theory (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018