Giriş Kayıt
Eliana Soárez

Eliana Soárez


Yapımcı

Eliana Soárez, yapımcı.

Geleceğin Adamı (2011), (2007) Özel Tim (2007), (2009) Görünmez Kadın (2009), (2008) Era Uma Vez... (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.3 106
2015 Komedi Yapımcı 6.7 87
2015 Dram Yapımcı 5.7 195

Seni Seviyorum Rio
2014 Komedi Yapımcı 5.2 1,562
2014 Komedi Yapımcı 5.0 80
2014 Dram Yapımcı 6.7 470
2012 Komedi Yapımcı 5.4 896
2012 Biyografi Yapımcı 7.4 803
2012 Dram Yapımcı 6.9 257

Geleceğin Adamı
2011 Komedi Yapımcı 7.0 4,835
2010 Fantastik Yapımcı 6.0 108
2010 Biyografi Yapımcı 6.1 958

Görünmez Kadın
2009 Komedi Yapımcı 6.4 2,899
2008 Belgesel Yapımcı 7.8 62
2008 Dram Yapımcı 7.1 1,084

Özel Tim
2007 Aksiyon Yapımcı 8.1 90,791
Film Altyazıları
Venom (3,254) A Simple Favor (2,880) First Man (2,082) Roma (1,964) Between Worlds (1,337) Lukas (1,160) The Predator (1,071) The House with a Clock in Its Walls (966) Sky Hunter (899) Mowgli (828)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,075) Vikings (3,042) The Flash (2,035) Supernatural (1,876) Supergirl (1,684) Counterpart (1,125) La Casa de Papel (905) Friends (758) The Big Bang Theory (732) Doctor Who (704)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018