Giriş Kayıt
William Sandidge

William Sandidge (60)


William Polk Sandidge, 27 Kasım 1950 Nashville, Tennessee, ABD doğumlu

Ben ve Sen ve Diğerleri (2005), Man in the Chair (2007), (2008) Bay Evet (2008), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

William Sandidge, 02 Temmuz 2011 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Polk Sandidge
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1950
Ölüm Tarihi: 02 Temmuz 2011
Doğum Yeri: Nashville, Tennessee, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi 0 7.2 19,873

Bay Evet
2008 58 Komedi 0 6.8 308,976

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 58 Komedi 0 6.8 210,933

Hızlı Yarışçı
2008 58 Aksiyon 0 6.0 64,821

Yargısız İnfaz
2007 57 Dram 0 6.8 52,031
2007 57 Komedi 0 7.2 1,590

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 55 Komedi 0 7.3 33,415
2005 55 Romantik 0 6.8 225
2002 52 Dram 0 6.7 359
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019