Giriş Kayıt
Greg Karamov

Greg Karamov (52)


Kameraman

Greg Karamov, 07 Mayıs 1966 USSR doğumlu kameraman.

Dice (2016), (2001) Jurassic Park III (2001), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010), (2008) Henry Poole Buradaydı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1966
Doğum Yeri: USSR
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.4 1,554

Komşu Evdeki Çocuk
2015 49 Gizem Kameraman 4.7 34,070

Şüphe Tüccarları
2014 48 Belgesel Kameraman 7.7 3,278
2014 Belgesel Kameraman 7.0 183
2013 47 Gerilim Kameraman 4.7 389

Vahşiler
2012 46 Suç Kameraman 6.5 114,193
2010 44 Kısa Metraj Kameraman 7.2 29

İki Kadın, Bir Erkek
2010 44 Komedi Kameraman 7.0 119,553
2010 44 Kısa Metraj Kameraman 8.4 57

Henry Poole Buradaydı
2008 42 Komedi Kameraman 6.5 11,792
2005 39 Aksiyon Kameraman 7.9 266,211

Mavinin Kırk Tonu
2005 39 Dram Kameraman 6.2 1,343

Hollywood Polisleri
2003 37 Aksiyon Kameraman 5.3 33,939

Korkusuz
2003 37 Aksiyon Kameraman 5.3 195,072

Azınlık Raporu
2002 36 Aksiyon Kameraman 7.7 461,127

Yeni Nesil Ajan
2002 36 Aksiyon Kameraman 5.9 163,858

Örümcek Adam
2002 36 Aksiyon Kameraman 7.3 626,307

Yapay Zeka
2001 35 Macera Kameraman 7.1 270,497
2001 35 Aksiyon Kameraman 5.9 265,634

Sel
1998 32 Aksiyon Kameraman 5.8 29,947
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019