Giriş Kayıt
Greg Karamov

Greg Karamov (52)


Kameraman

Greg Karamov, 07 Mayıs 1966 USSR doğumlu kameraman.

Dice (2016), (2001) Jurassic Park III (2001), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010), (2008) Henry Poole Buradaydı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1966
Doğum Yeri: USSR
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.4 1,534

Komşu Evdeki Çocuk
2015 49 Gizem Kameraman 4.7 33,717

Şüphe Tüccarları
2014 48 Belgesel Kameraman 7.7 3,249
2014 Belgesel Kameraman 7.0 181
2013 47 Gerilim Kameraman 4.7 388

Vahşiler
2012 46 Suç Kameraman 6.5 113,268
2010 44 Kısa Metraj Kameraman 7.2 29

İki Kadın, Bir Erkek
2010 44 Komedi Kameraman 7.0 119,052
2010 44 Kısa Metraj Kameraman 8.6 54

Henry Poole Buradaydı
2008 42 Komedi Kameraman 6.5 11,721
2005 39 Aksiyon Kameraman 7.9 264,524

Mavinin Kırk Tonu
2005 39 Dram Kameraman 6.2 1,329

Hollywood Polisleri
2003 37 Aksiyon Kameraman 5.3 33,710

Korkusuz
2003 37 Aksiyon Kameraman 5.3 193,800

Azınlık Raporu
2002 36 Aksiyon Kameraman 7.7 456,534

Yeni Nesil Ajan
2002 36 Aksiyon Kameraman 5.9 162,383

Örümcek Adam
2002 36 Aksiyon Kameraman 7.3 620,459

Yapay Zeka
2001 35 Macera Kameraman 7.1 268,608
2001 35 Aksiyon Kameraman 5.9 261,832

Sel
1998 32 Aksiyon Kameraman 5.8 29,706
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018