Giriş Kayıt
Lucile Joly

Lucile Joly


Lucile Joly,

Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), (2002) Napoléon (2002), (2004) Geçmişte Kalan Aşk (2004), (2002) Babanı Sev (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişte Kalan Aşk
2004 Dram Çeşitli 6.2 1,517
2002 Macera Çeşitli 7.4 3,773

Babanı Sev
2002 Dram Çeşitli 6.2 569
2001 Dram Çeşitli 5.7 181
2000 Dram Çeşitli 6.7 38
1999 Biyografi Çeşitli 6.7 512

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Çeşitli 8.0 5,509
1997 Dram Çeşitli 7.8 152
1992 Komedi Çeşitli 5.9 462

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 Dram Çeşitli 7.8 35,329
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019