Giriş Kayıt
Lucile Joly

Lucile Joly


Lucile Joly,

Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), (2002) Napoléon (2002), (2004) Geçmişte Kalan Aşk (2004), (2002) Babanı Sev (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişte Kalan Aşk
2004 Dram Çeşitli 6.2 1,474
2002 Macera Çeşitli 7.4 3,742

Babanı Sev
2002 Dram Çeşitli 6.2 568
2001 Dram Çeşitli 5.7 178
2000 Dram Çeşitli 6.7 38
1999 Biyografi Çeşitli 6.7 508

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Çeşitli 8.0 5,440
1997 Dram Çeşitli 7.8 150
1992 Komedi Çeşitli 5.9 458

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 Dram Çeşitli 7.8 34,868
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018