Giriş Kayıt
James Hobson

James Hobson


James Hobson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Çeşitli 6.7 19,972

Size Nasıl Geliyorsa
2006 Dram Çeşitli 6.3 2,780

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Çeşitli 7.7 465,961
2005 Animasyon Çeşitli 7.4 101,926

Kara Büyü
2004 Korku Çeşitli 4.1 382
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018