Giriş Kayıt
Zack Heath

Zack Heath


Sanat Bölümü

Zack Heath, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 158,781
2014 Suç Sanat Bölümü 8.2 99,249

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 420,048

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 632,151
2011 Dram Sanat Bölümü 7.5 5,079

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 167,404

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 96,686
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 321,900
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 1,287

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 546,320

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 602,077

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 82,023
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 271,520

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Çeşitli 8.0 947,007
2003 Suç Çeşitli 7.1 21,669
2002 Dram Çeşitli 6.8 821
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019