Giriş Kayıt
Maxime Gagnon

Maxime Gagnon


Kameraman

Maxime Gagnon, kameraman.

Ölüme Doğru (2012), Nitro (2007), Northpole (2014), Northpole: Open for Christmas (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.2 526

Amerikan Yerlileri Dünyayı Sarsar
2017 Belgesel Kameraman 7.8 355
2017 Dram Kameraman 7.2 209
2016 Komedi Kameraman 5.6 18,150
2015 Fantastik Kameraman 6.4 1,209
2015 Dram Kameraman 6.0 675
2015 Fantastik Kameraman 8.2 10,224
2014 Fantastik Kameraman 6.5 1,263
2014 Komedi Kameraman 6.8 198
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 26,694
2014 Dram Kameraman 6.2 177

Anna
2013 Dram Kameraman 6.5 18,873

Şirinler 2
2013 Animasyon Kameraman 5.4 33,013

Aşkın Çekimi
2012 Dram Kameraman 6.4 65,041

Ölüme Doğru
2012 Suç Kameraman 6.3 35,827
2012 Belgesel Kameraman 6.8 232
2011 Aile Kameraman 5.3 143
2011 Dram Kameraman 7.5 23,043
2010 Dram Kameraman 6.4 700

Kızılmaske
2009 Aksiyon Kameraman 5.9 1,770

Karnaval
2009 Fantastik Kameraman 4.4 1,131
2009 Komedi Kameraman 6.1 11,812

Herşey Yolunda
2008 Dram Kameraman 7.1 920
2007 Komedi Kameraman 6.9 604
2007 Aksiyon Kameraman 5.5 1,662
2006 Kısa Metraj Kameraman 5.8 53
2006 Kısa Metraj Kameraman 3.7 23
2004 Suç Kameraman 7.1 689
2001 Dram Kameraman 6.2 304
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018