Giriş Kayıt
Maxime Gagnon

Maxime Gagnon


Kameraman

Maxime Gagnon, kameraman.

Ölüme Doğru (2012), Bad Blood (2017), Nitro (2007), Northpole (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.3 2,398

Amerikan Yerlileri Dünyayı Sarsar
2017 Belgesel Kameraman 7.9 365
2017 Dram Kameraman 7.2 221
2016 Komedi Kameraman 5.6 19,621
2015 Fantastik Kameraman 6.4 1,385
2015 Dram Kameraman 6.0 688
2015 Fantastik Kameraman 8.2 10,365
2014 Fantastik Kameraman 6.5 1,366
2014 Komedi Kameraman 6.8 200
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 26,956
2014 Dram Kameraman 6.3 178

Anna
2013 Dram Kameraman 6.5 19,227

Şirinler 2
2013 Animasyon Kameraman 5.4 33,431

Aşkın Çekimi
2012 Dram Kameraman 6.4 65,490

Ölüme Doğru
2012 Suç Kameraman 6.3 36,053
2012 Belgesel Kameraman 6.8 232
2011 Aile Kameraman 5.3 145
2011 Dram Kameraman 7.5 23,161
2010 Dram Kameraman 6.4 724

Kızılmaske
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 1,782

Karnaval
2009 Fantastik Kameraman 4.4 1,145
2009 Komedi Kameraman 6.1 11,938

Herşey Yolunda
2008 Dram Kameraman 7.1 924
2007 Komedi Kameraman 6.9 607
2007 Aksiyon Kameraman 5.4 1,681
2006 Kısa Metraj Kameraman 5.8 54
2006 Kısa Metraj Kameraman 3.7 23
2004 Suç Kameraman 7.1 690
2001 Dram Kameraman 6.2 304
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019