Giriş Kayıt
Pascal Doyen

Pascal Doyen


Kameraman

Pascal Doyen, kameraman.

Nelly Ve Mösyö Arnaud (1995), İnsanlık (1999), Une hirondelle a fait le printemps (2001), Gizli Tarikat (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Kameraman 5.2 19,371
2016 Komedi Kameraman 3.9 6,192
2015 Dram Kameraman 5.4 69
2011 Kameraman    
2011 Dram Kameraman 6.9 21

Kurt
2009 Dram Kameraman 6.5 489
2009 Dram Kameraman 6.2 80

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Kameraman 7.3 67,385

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Kameraman 6.6 365,201
2006 Suç Kameraman 5.1 116
2005 Suç Kameraman 8.5 4,030
2005 Kameraman 5.0 115
2005 Komedi Kameraman 5.2 144

Kahramanlara Rahat Huzur Yok
2003 Komedi Kameraman 6.0 309

Gizli Tarikat
2003 Korku Kameraman 3.3 624
2002 Suç Kameraman 5.5 374
2001 Komedi Kameraman 6.7 1,815
2001 Kameraman 6.2 54
2000 Kameraman 5.0 11

İnsanlık
1999 Dram Kameraman 6.9 3,398

Nelly Ve Mösyö Arnaud
1995 Dram Kameraman 7.4 3,756
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019