Giriş Kayıt
Christine Corner

Christine Corner


Christine Corner,

Outpost: Black Sun (2012), One Life (2011), Heartless (2009), (2013) Şifreli İstasyon (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 18,178
2012 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,767
2011 Belgesel Çeşitli 7.9 2,249

Korku
2009 Dram Çeşitli 5.7 11,213
2009 Dram Çeşitli 6.0 9,526
2006 Suç Çeşitli 6.4 4,330
2005 Dram Çeşitli 6.5 739
2003 Dram 6.6 340
2002 Komedi 6.4 1,401
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019