Giriş Kayıt
Ricki Byrne

Ricki Byrne


Kameraman

Ricki Byrne, kameraman.

The Little Death (2014), The Kettering Incident (2016), Orman Kaçkını 2 (2003), Cubbyhouse (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kameraman 6.9 2,758
2015 Komedi Kameraman 5.2 375
2014 Komedi Kameraman 7.1 23,485
2013 Macera Kameraman 7.3 1,749
2010 Kısa Metraj Kameraman 7.4 161

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Kameraman 6.1 48,247

Mumya Evi
2005 Korku Kameraman 5.3 107,335

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Kameraman 3.4 5,558
2002 Dram Kameraman 8.2 394
2001 Komedi Kameraman 3.2 754
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019