Giriş Kayıt
Stéphanie Beraud

Stéphanie Beraud


Stéphanie Beraud,

Hitman (2007), Ölümsüz (2010), Dokuz Canlı Bay Tüylü (2016), Takip: İstanbul (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Çeşitli 5.3 18,139

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 271,564

Ölümsüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 30,173

96 Saat
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 536,180
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 153,458
2004 Komedi Çeşitli 4.5 234
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019