Giriş Kayıt
Donnie Armstrong

Donnie Armstrong (41)


Kameraman

Donnie Armstrong, 13 Mayıs 1977 Kankakee, Illinois, ABD doğumlu kameraman.

İyi Şanslar Chuck (2007), 39. Dosya (2009), Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016), Sihirli Kutu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Kankakee, Illinois, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.6 490
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 44,147

12 Maymun
2015 Macera Kameraman 7.7 35,125
2015 Biyografi Kameraman 7.0 1,394
2014 Dram Kameraman 7.4 70,852

39. Dosya
2009 32 Korku Kameraman 6.2 70,898

İyi Şanslar Chuck
2007 30 Komedi Kameraman 5.6 81,018

Sihirli Kutu
2007 30 Aile Kameraman 6.3 20,079

Salgın
2006 29 Korku Kameraman 4.5 3,942
2004 27 Aile Kameraman 7.2 1,650
2004 27 Dram Kameraman 6.2 331
2004 27 Dram Kameraman 5.5 342
2003 26 Dram Kameraman 5.9 1,284
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019