Giriş Kayıt
Danny Goldstein

Danny Goldstein


Makyaj

Danny Goldstein, makyaj.

Eleventh Hour (2009), The Middleman (2008), The Forgotten (2010), After Sex (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Makyaj 6.7 2,104
2009 Dram Makyaj 7.3 3,759
2008 Suç Makyaj 8.1 148,535
2008 Komedi Makyaj 8.1 2,707
2004 Aksiyon Makyaj 7.0 40,442

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 48,763

Kanıt Peşinde
2000 Suç Makyaj 7.7 72,171
2000 Komedi Makyaj 4.5 738

Will & Grace 1
1998 Komedi Makyaj 7.2 45,964
1997 Komedi Makyaj 6.3 26,097
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018