Giriş Kayıt
Christophe Spurling

Christophe Spurling


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Christophe Spurling, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.5 25
2010 Komedi Sanat Bölümü 8.4 2,036
2008 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.1 164
2005 Dram Sanat Bölümü 5.0 1,150

Kara Büyü
2004 Korku Sanat Bölümü 4.1 382
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018