Giriş Kayıt
Chris Meder

Chris Meder


Sanat Bölümü

Chris Meder, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Su Atı
2007 Macera Sanat Bölümü 6.5 34,978
2006 Suç Sanat Bölümü 7.2 3,037
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 358,075

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Sanat Bölümü 8.9 1,440,429

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Sanat Bölümü 8.7 1,302,179

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Sanat Bölümü 8.8 1,457,708
1999 Suç Sanat Bölümü 6.4 2,904
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018