Giriş Kayıt
Robert Key

Robert Key


Sanat Bölümü

Robert Key, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 26,934
2008 Dram Sanat Bölümü 7.9 216,482

Aynalar
2008 Korku Sanat Bölümü 6.2 95,621
1999 Suç Sanat Bölümü 6.4 2,906
1998 Suç Sanat Bölümü 6.7 767
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018