Giriş Kayıt
Wesley Oliver

Wesley Oliver


Senarist, Yapımcı

Wesley Oliver, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Wesley A. Oliver | Wes Oliver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.3 214

Yolcu
2014 Dram Senarist 6.6 27,218

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı 7.4 25,648
2010 Dram Çeşitli 6.8 40,626

Sislerin İçinden
2009 Suç Çeşitli 6.1 14,960

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 65,362

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Çeşitli 8.1 753,139

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 36,672

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 18,394
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019