Giriş Kayıt
Megan Hale

Megan Hale


Megan Hale,

(1997) Sayı Kralı Buddy (1997), (2002) Hellraiser: Hellseeker (2002), (2002) Karlar Kraliçesi (2002), (2000) The Guilty (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Meagan Hale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Çeşitli 6.1 1,949
2005 Suç Çeşitli 5.3 14,231

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Çeşitli 6.8 2,826
2002 Korku Çeşitli 5.1 10,220
2002 Aile Çeşitli 5.5 366

Korku Çocukları: Vahiy
2001 Korku Çeşitli 3.5 2,313
2000 Suç Çeşitli 6.2 2,976

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Çeşitli 5.2 15,193
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019