Giriş Kayıt
Toby Harvard

Toby Harvard (37)


Sanat Bölümü, Senarist, Editör

Toby Samuel Harvard Barnes, 20 Şubat 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat bölümü, senarist, editör.

Ölümün ABC'si (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Toby Samuel Harvard Barnes
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Toby Barnes
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,229
2016 35 Komedi Senarist 5.6 4,389

Ateş Serbest
2016 35 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 32,107

Ölümün ABC'si
2014 33 Komedi Senarist 5.5 5,834
2010 29 Komedi Sanat Bölümü 5.9 6,476
2008 27 Dram Sanat Bölümü 6.2 15,851

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 22 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 117,395

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 21 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 185,467

Az Şey Bilen Adam
1997 16 Komedi Editorial Department 6.6 24,200
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018