Giriş Kayıt
Toby Harvard

Toby Harvard (37)


Sanat Bölümü, Senarist, Editör

Toby Samuel Harvard Barnes, 20 Şubat 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat bölümü, senarist, editör.

Ölümün ABC'si (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Toby Samuel Harvard Barnes
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Toby Barnes
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,439
2016 35 Komedi Senarist 5.6 4,744

Ateş Serbest
2016 35 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 33,017

Ölümün ABC'si
2014 33 Komedi Senarist 5.4 7,140
2010 29 Komedi Sanat Bölümü 5.8 6,900
2008 27 Dram Sanat Bölümü 6.2 15,934

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 22 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 118,362

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 21 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 186,666

Az Şey Bilen Adam
1997 16 Komedi Editorial Department 6.6 26,533
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018